Udgivet i Skriv en kommentar

Afmeld Coupon Tigers: sådan gør du

Coupon Tigers

Denne artikel er for dig som har lyst til at afmelde dit medlemskab / abonnement hos Coupon Tigers. Jeg forklarer skridt for skridt hvordan man gør, og hvad du skal gøre hvis du støder ind i problemer. Jeg har set andre steder på nettet at folk ikke helt forstår hvordan man afslutter abonnementet. Derfor blev jeg motiveret til at skrive dette indlæg! Heldivgis er det relativt nemt, men derfor synes jeg alligvel det er nødvendigt at skrive om det. Jeg har været glad for Coupon Tigers, men jeg sætter pris på muligheden for at stoppe abonnementet når man ønsker. 

Jeg kan starte med at fortælle at jeg har været medlem af Coupon Tigers i et stykke tid nu. Jeg har egentlig været glad for det, men grundet nogle ændringer i min økonomi, har jeg været nødt til at skære ned. Det gør jeg blandt andet ved at genbruge, som jeg har før har skrevet om: Genbrug dit tøj i stedet for at smide det ud – giv det nyt liv!

Der er ingen binding (og tak for det!), og man kan opsige når som helst. Det gælder både under den prøveperiode der gælder (altså inden abonnementet trækkes første gang) og efter et langt medlemskab i klubben.

Jeg dækker derfor følgende emner for Coupon Tigers:

 • Afmelde / fortryde ALT (inden man har fået velkomsttilbuddet)
 • Afmelde efter modtagelse af gaveboksen (velkomsttilbuddet for nye medlemmer)
 • Afmelde efter kontinuerligt medlemskab i klubben

Derfor bør du beholde dit medlemskab hos Coupon Tigers

Jeg har som tidligere nævnt nogle andre finansielle forpligtelser for tiden. Derfor føler jeg, at jeg ikke rigtig kan beholde abonnementet – også selvom jeg rigtig gerne ville.  Jeg vil ikke opsige fordi det har været en dårlig oplevelse, for det har det på ingen måde. Jeg er derfor også lidt ked af det, men sådan ser situationen ud for nu.

Jeg vil dog fremhæve hvor glad jeg har været for Coupon Tigers. Det hele startede med gaveboksen. Jeg fik en boks med neglelakker fra Essie, og de var bare super lækre! Det gav så positiv en oplevelse, at jeg blev motiveret til at se hvad de ellers havde i shoppen. De har rigtig mange mærkevarer til meget lave priser! Jeg blev helt chokeret først, og troede næsten ikke at det kunne være sandt. Heldigvis har jeg altid modtaget alt det jeg har bestilt! Jeg har købt en del ind til min sommergarderobe og jeg har bestilt en hel del sko. Der er så mange støvler, sneakers, stiletter, sandaler og meget mere. Der er mange kendte mærker, men også en del mærker som jeg ikke havde hørt om før.

Jeg havde faktisk udset mig en efterårsjakke som jeg gerne ville have.  Jeg havde dog ikke mere kredit på mit gavekort, så lige der bliver jeg nødt til at lade trangen være. Jeg håber at jeg kan blive medlem igen når jeg har lidt mere overblik over min økonomi. Til næste år regner jeg med at have færre udgifter, og derfor vil jeg prøve at genoptage abonnementet. Vi får se!

Coupon Tigers: afmelde / fortryde abonnement inden modtagelse af gaveboksen

Afmelde abonnementEr du kommet til at tilmelde dig ved en fejl? Eller er du bare 100% sikker på at du har fortrudt din tilmelding? Du har intet at bekymre dig om, du skal blot gå ind på “opsig medlemskab” siden. Som udgangspunkt har man 14 dages gratis prøveperiode (minimum, så vidt jeg har forstået), og det er derfor vigtigt, at du gør dette inden de 14 dage er gået. Hvis du har betalt 6 kr for levering af gavekortkode, og også fortryder dette, kan du inden for de 14 dage få dette beløb tilbageført.

Abonnementet trækkes hver d. 6 i måneden, og hvis du vil være 100% sikker på ikke at betale, vil jeg anbefale at du afmelder dig inden denne dato, lige meget om der er gået 14 dage eller ej. Så er du på den sikre side! Det er nemt at afmelde sig, det eneste du skal indtaste er din email og/eller telefonnummer.

Hvis du gerne vil have de 6 kr refunderet, skal du dog kontakte kundeservice hos Coupon Tigers. Jeg vil anbefale at skrive til deres e-mail, for de er rigtig hurtige til at svare. Der fortjener de virkelig ros, aldrig har jeg oplevet så hurtig service!

OBS: Hvis du ikke har betalt de 6 kr for levering af gavekortkoden, er du ikke blevet medlem. Du har derfor ikke behov for at afmelde noget! Tjek din bandkkonto hvis du ikke er sikker. Hvis du har modtaget gavekortkoden er du næsten med sikkerhed blevet medlem. Du skal selvfølgelig bare tjekke den information du får fra firmaet via e-mail og SMS.

Afmelde efter modtagelse af gaveboksen

Couton Tigers gaveboks

Vil du gerne have gaveboksen, men ønsker du ikke at fortsætte medlemskabet? Så skal du afmelde efter at du har bestilt gaveboksen. Her er det meget vigtigt at sikre sig, at man har færdiggjort bestillingen af gaveboksen, ellers kan det være for sent. For at bestille gaveboksen fra Coupon Tigers, skal du igennem følgende trin:

 • Tilmeldning. Her indtaster du mail, telefonnummer, adresse osv.
 • Betaling for gavekortkoden. Her betaler du 6 kr med dit betalingskort. Herefter er du også blevet medlem.
 • For at modtage den gratis gaveboks skal du indsende ID og adressebevis for at bekræfte, at du er et nyt medlem. Du kan bruge pas eller sygesikring. Du kan overstrege CPR nr og andet vigtigt, de skal kun bruge din fødselsdag. Hvad angår adresse, kan du bruge alle regninger / fakturaer.

Du har 14 dage til at bruge gavekortet til gaveboksen fra Coupon Tigers. Brug det inden det er for sent. Det gør du ved at lave en bestilling på hjemmesiden med gavekortet som betalingsmetode. Det er ret nemt, og du skal kun betale for leveringen. Husk derefter at afmelde hvis du ikke vil være medlem herefter.

Afmelde efter længere medlemskab hos Coupon Tigers

 

Hvis du har været medlem længe, skal du også være opmærksom på hvornår du afmelder. Det er en god idé at afmelde hurtigst muligt, eller i hvert fald huske på datoen. Når du har fået dit sidste gavekort, kan det være en idé at afmelde lige efter, så er du sikker på at du husker det! Jeg mener ikke at ens gavekort udløber, men jeg er ikke sikker på hvad der sker når man ikke længere er medlem. Jeg mener dog at have forstået, at man godt kan bruge sine gavekort efter at man er meldt ud. Der er derfor ingen grund til at skynde sig med at bruge ens Coupon Tigers gavekort inden man melder sig ud. Det er meget rart at vide!

I dette tilfælde gør det ingen forskel hvor længe du har været medlem. Om det er en måned eller 2 år – princippet er det samme. Forskellen kan være hvor mange gavekort du har liggende 🙂

Den nemmeste måde at stoppe abonnementet.

Det er heldigvis nemt at afmelde sig, og der er jo ingen binding! Coupon Tigers har en specifik afmeldingsside, hvor man nemt selv afmelder sig. Man får også en bekræftelse per SMS. Hvis du gerne vil være sikker på at du er 100% afmeldt, kan du kontakte kundeservice for at få en bekræftelse eller du kan kontakte din bank. Husk at gemme dine gavekortkoder så du kan bruge dem.

Her er det vigtigt at huske:

 • Gavekortkoden til den gratis gaveboks udløber efter 2 uger
 • Gavekortkoden til klubbens månedlige gavekort udløber (så vidt jeg har forstået).

Hvis gerne vil vide hvornår dit gavekort udløber, kan du kigge på den dato hvor du har fået et tilsendt (per SMS eller e-mail). Hvis du ikke er sikker, kan du også skrive til kundeservice for at få datoen bekræftet. Hvis du prøver at betale med dit gavekort og den melder fejl, er det højst sandsynligt fordi gavekortet er udløbet. Selvfølgelig forestiller jeg mig også, at der kan være tale om andre fejl.

Jeg havde tekniske problemer på Coupon Tigers

It problemer

Der kan opstå tekniske problemer i forbindelse med opsigelsen. Det oplevede jeg nemlig! Det viste sig at være min egen skyld, men her er historien:

Jeg gik ind på afmeldingssiden og indtastede mine oplysninger. Jeg klikkede næste, men jeg kom til en fejlside. Jeg prøvede igen, ja, jeg prøvede faktisk mange gange. Til sidste gav jeg op, og skrev til kundeservice. Jeg sendte et screenshot af fejlen og de svarede prompte. De kom med følgende muligheder til årsag for fejlen:

 • Manglende internetforbindelse
 • Problemer med browseren
 • Anti-virus der blokerer
 • VPN

Jeg kom pludselig i tanke om, at mit VPN var tændt! Den computer jeg brugte til at afmelde, var min arbejdscomputer, og der har jeg VPN på. Da jeg havde slukket var der ingen problemer. Jeg skrev dog lige til kundeservice fra Coupon Tigers igen for at sikre, at jeg rent faktisk var afmeldt. Det var jeg heldigvis og problemet var løst! Jeg synes selv jeg er OK til alt hvad der angår teknik og computer, men jeg har åbenbart stadig en del at lære. Sådan er det, og jeg kan endda takke Coupon Tigers for at lære mig noget hvad angår IT. Den havde jeg ikke lige set komme 🙂

 

OBS: denne artikel er baseret på mine egne oplevelser. Jeg kan ikke sige hvordan det fungerer for andre. Jeg tager forbehold for, at der kan ske ændringer i vilkår osv. efter at denne artikel er skrevet.

Hvorom alting alt er, håber jeg, at mine oplevelser kan hjælpe andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *