Udgivet i Skriv en kommentar

Honest Kiss – jeg har prøvet en ny stil!

personlig stylist honest kiss

I et stykke tid har jeg haft lyst til at eksperimentere lidt med min stil. Ikke fordi jeg ikke kan lide det tøj jeg har i forvejen, jeg føler bare at jeg lidt har mistet overblikket over hvad jeg har. Jeg kunne også godt tænke mig at prøve at sammensætte outfits, som jeg måske ikke umiddelbart selv ville kunne komme på. Derfor gik jeg på jagt efter hjælp, og jeg fandt Honest Kiss som hjalp mig med en personlig stylist. Læs med for at høre hvordan det gik.

Kender du det når du kigger i dit skab, men ikke kan beslutte dig for hvad du skal vælge og hvordan det skal sammensættes? Sådan har jeg det nogle gange. Jeg er egentlig glad for rigtig meget af det tøj jeg har, men nogle gange føler jeg, at det er svært at sammensætte ting. Tit bliver jeg i tvivl om hvordan jeg skal forholde mig til farver, og jeg ender tit med at have de samme ting på og de samme farver og farvekombinationer. Det kunne jeg godt tænke mig at ændre lidt på. Nogle gange hjælper det at snakke med en veninde som måske har et godt råd eller bare et friskt perspektiv. Jeg har også tænkt længe at det kunne være sjovt at prøve med en personlig stylist, altså en rigtig professionel person med et godt øje, og helst én der forstår mine ønsker. Derfor jeg er glad for at være faldet over Honest Kiss, som tilbyder råd og vejledning i den sammenhæng! Man skal blot være medlem af deres klub og så får man det til en rigtig god pris.

Sådan faldt jeg over Honest Kiss

En dag sad jeg og kiggede lidt på Facebook og faldt over en reklame. Der stod at man kunne få en gratis gaveboks med nogle rigtig lækre kosmetikprodukter. Jeg blev nysgerrig og klikkede videre til siden. Der stod, at man kunne få denne gratis gaveboks, og at man samtidig meldte sig ind i en klub, hvor man kunne få store rabatter og adgang til bl.a en personlig stylist. Denne side viste sig at være Honest Kiss, sikke et fund! Det var jo perfekt, tænkte jeg! Jeg tilmeldte mig klubben, valgte de ønskede produkter til min boks og lagde min bestilling!

Personlig stylist – sådan fungerer det

Jeg var rigtig spændt på at finde ud af hvordan det virker og om jeg kunne få brugbar vejledning. Jeg er heller ikke en stor fan af at smide en masse tøj ud, og som jeg tidligere har skrevet om, kan jeg godt lide at give det nyt liv: “Genbrug dit tøj i stedet for at smide det ud – giv det nyt liv!“. Det betyder til gengæld ikke at jeg er imod at købe nyt, men genbrug er også rigtig vigtigt.

Det var med spænding i maven at jeg bestilte en personlig stylist fra Honest Kiss. Jeg fik svar med det samme om at jeg skulle udfylde et lille spørgeskema, så vedkommende kunne forstå mine ønsker. Jeg blev efterfølgende kontaktet af en sød pige som var klar på at hjælpe mig.

En rigtig sød stylist fra Honest Kiss

Ja, hun var rigtig venlig og nem at kommunikere med. Jeg forklarede yderligere at jeg var lidt træt at mit klædeskab, og at jeg jo sådan set mest af alt gerne ville have noget inspiration. Og modet til at prøve noget nyt! Hun virkede både kompetent og oprigtig interesseret i at hjælpe mig. Sidenote – jeg elsker når jeg får god service som kunde og det her er et godt eksempel!

De konkrete forslag

Hun foreslog at jeg kunne eksperimentere med andre farver en dem jeg plejer. Jeg har en idé om hvilke farver der passer bedst til mig, men det kan godt ændre sig med tiden åbenbart. Der er en del pastelfarver på markedet pt, og hun foreslog at jeg kunne finde en nuance jeg godt kunne lide. Den idé var jeg egentlig meget glad for, og hun sendte mig også nogle forslag og lidt generel information om pastelfarver og sammensætninger. Hun sendte mig links til Honest Kiss webshoppen, hvor jeg kunne finde konkret inspiration.  Der blev også sendt forslag til forskellige stykker tøj som jeg præsenterer nedenfor.

En sporty t-shirt

t-shirt addidas Honest kiss

 

 

 

 

 

 

 

Selvom jeg dyrker en del sport, eller løb i hvert fald, har jeg ikke været så god til at “embrace” hele sportsstilen eller “athleisure” om man vil. Den søde stylist mindede mig om, at man sagtens kan få enkelte elementer ind i sin stil, som også er nemme at sammensætte. Det kunne f.eks. være sådan en hvis t-shirt fra Adidas som er klassisk og nem at kombinere! Man kan også lave en lille knude på den og opnå et helt andet look. Jeg er fan af en klassisk, nem og ren stil, og det er denne her. Det er ikke noget jeg nødvendigvis selv ville have valgt, men jeg er glad for at den blev præsenteret for mig.

Jumpsuit med farver

jumpsuit i blå honest kiss

 

 

 

 

 

 

 

Jeg blev også foreslået dette jumpsuit. Jeg synes faktisk den er rigtig sød, og jeg har en masse sko jeg tænker der ville passe godt til. Den er meget anderledes end det jeg normalt ville vælge selv, men igen er jeg faktisk fan! Den lidt løse stil kombineret med den dybe blå farve giver den både karakter, men uden det bliver for meget. Det er et godt sommer outfit som passer perfekt til de varme måneder i Danmark. Jumpsuitet her er fra Desigual og kan købes på Honest Kiss med stor rabat i forhold til butiksprisen!

Den fedeste jakke!

jakke fra guess

 

 

 

 

 

 

 

Da jeg først så denne jakke fra Guess blev jeg øjeblikkeligt forelsket! Jakken er så flot og elegant! Nogle gange kan en vinterjakke nemt komme til at se sådan lidt klodset ud fordi de kan fylde rigtig meget. Det er heldigvis ikke tilfældet her og jeg elsker bare denne stil. Bæltet forneden er en elegant detalje og sikkert også praktisk. Ærmerne og kraven med den hvide pels skaber en flot kontrast til den meget matte lyserøde farve. Den må jeg altså eje, og den sælges til en virkelig god pris på Honest Kiss!

Denimnederdel

denimnederdel

 

 

 

 

 

 

 

Denne nederdel blev jeg også foreslået. Jeg synes faktisk den er ret cool, men jeg tror ikke den passer til mig og min stil. Godt nok er jeg på udkig efter tøj som ikke nødvendigvis ligner det jeg har i forvejen, men i dette tilfælde må jeg indrømme, at det ligger for langt fra hvad jeg synes passer godt til mig. Man opnår jo heller ikke et perfekt match hver gang! Stylisten havde en rigtig god forståelse for at sende mig forslag, som jeg absolut aldrig selv ville tænke på. Så det er kun positivt at kunne sige nej tak!

Flotte sko

Sko Ana Lublin

 

 

 

 

 

 

 

Den personlige stylist sendte mig også forslag til sko og tilbehør fra webshoppen hos Honest Kiss. De første sko hun foreslog var dette par fra Ana Lublin. Rent stilmæssigt synes jeg måske de er lidt svære at bedømme, men der er et eller andet ved dem som tiltrækker mig. Skoene er elegante, men på en lidt androgyn måde, og det kan jeg egentlig godt lide. Hvad angår hele outfits, ved ikke lige umiddelbart hvad jeg ville kombinere dem med. Måske de ville se godt ud med et par jeans egentlig? Eller andre bukser af en art? Jeg kan ikke helt beslutte mig for om de er mere “dress shoes” eller om de passer til en mere afslappet stil. Under alle omstændigheder får jeg bare den følelse af, at jeg bare MÅ eje dem. Kender du det?

Lækre vinterstøvler med lille hæl

vinter støvler

 

 

 

 

 

 

 

Åh, hvor jeg bare elsker disse støvler! Det er bare lige mig. Jeg kan allerede forestille mig hvilke outfits de bare passer perfekt til. De ser praktiske og flotte ud. Denne kombination er bare mega nice! De passer så godt til den lange danske vinter men både slud og regn. Dem må jeg bare eje og jeg er så glad for at stylisten tænkte på mig da hun så dem! Designet rammer min stil spot on, og selvom det måske ikke er en ny stil per-se, så er de bare så flotte at det er helt ligemeget. Hey, jeg kan jo bare kombinere dem med andre lidt mere vovede stykker tøj og voilà, ny stil!

 

Alle de ovenstående produkter kan købes på Honest Kiss’ webshop til en rigtig god pris, langt under den vejledende butikspris.

Min oplevelse med den personlige stylist hos Honest Kiss

Som konklusion kan jeg sige, at det har været en rigtig positiv oplevelse. Først og fremmest vil jeg understrege den gode samt venlige service og den effektive kommunikation. Det er meget vigtigt for mig som kunde at få en god behandling, hvor man ikke bare er “en i rækken”. Derudover har jeg fået gode anbefalinger til tøj og sko som kan tilføje lidt ekstra til mit klædeskab. Mine forventniger var blandende, jeg vidste på ingen måde hvad jeg skulle forvente, men det var en positiv overraskelse. Det kan jeg se gennem de råd og den vejledning jeg har fået. Jeg er virkelig imponeret over det tøj og de sko som jeg viste ovenfor! Jeg har besluttet mig at købe flere af dem og jeg har også snakket med stylisten om hvordan jeg skal kombinere det i forbindelse med det tøj jeg har i forvejen. Personlig stylist hos Honest Kiss – de får mine varmeste anbefalinger!

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *