Udgivet i

Biotherm Aquasource – vejen til en pænere og renere hud

Kvinde påfører biotherm

Vinteren har været lang og hård i år – det synes jeg i hvert fald. Mit ansigt erklærede sig også 100 % enig på det punkt. Min hud i ansigtet har været ekstrem tør og usund at kigge på. Kulden har naturligvis været en kendt faktor, det sker jo hvert år. Hen over vinteren skal man altid være ekstra god ved sin hud. Jeg har altid brugt Biotherm Aquasource, men denne vinter har jeg været nærig og blot købt billige produkter i mit lokale supermarked. Det skulle der laves om på! 

Biotherm har altid været en fast del af mit skønhedssortiment

Eller næsten i hvert fald. Da jeg var ung teenager, gik jeg så absolut ikke op i min hud eller skønhed generelt. Jeg kunne strækkes til at smøre en creme i ansigtet – så længe det ikke var en af de der fede Nivea cremer. Jeg blev dog ældre og begyndte at tænke mere over mig selv og min sundhed. Især mit ansigt. Det ser alle jo. Jeg kan huske, at jeg fik en Biotherm Aquasource gaveboks i fødselsgave. Jeg ville aldrig selv bruge så mange penge på et skønhedsprodukt. Nu siger jeg mange penge – det er udelukkende fra et daværende synspunkt, hvor jeg altså helst ikke ville bruge penge på den type produkter. 

Nu havde jeg jo fået det i gave, så kunne jeg vel ligeså godt prøve? Det lyder måske lidt stort, men det var nok det, der revolutionerede min tilgang til skønhedsprodukter og vigtigheden af deres kvalitet. Over meget kort tid kunne jeg mærke en forskel på min hud og mit ansigt strålede! Siden da har Biotherm Aquasource været en fast del af mit skønhedssortiment

Tilbage til regelmæssig hudplejerutine

Knap 20 år senere står jeg så her i lignende situation. Henover vinteren valgte jeg at spare lidt penge i stedet for at gå op i min hud. Vi kan også sige, at jeg valgte at prioritere – det lyder lidt bedre, ikke? Hvorom alting er, så har mit ansigt lidt af mangel på den kvalitet Biotherm Aquasource har for mig. Jeg læste en god artikel fra dem omkring hvor vigtig dine rutiner er om vinteren. Du kan få fornøjelsen af den her

Kvinde holder creme til sin hudpleje

Endnu en gaveboks blev derfor bestilt, så jeg kunne forkæle mig selv og mit ansigt igen. Et godt tip fra mig til dig her er: Køb altid en gaveboks fra Biotherm – det kan næsten altid svare sig meget bedre. Jeg giver det samme for en gaveboks med 4-5 lækre produkter, som jeg ville give, hvis jeg købte min ansigtsgel separat. 

I gaveboksen jeg fik denne gang var der følgende produkter: Aquasource Gel, Night Spa, Total Eye Revitalizer og den fantastiske Life Plankton Elixir. Dagcremen er fuld størrelse på 50ml, hvor natcremen, øjencremen og Life Plankton er små rejsestørrelser. Du får dog det hele i én pakke, og kan få prøvet lidt forskelligt. Jeg har før brugt denne Life Plankton Elixir, og det er virkelig en fantastisk ansigstsserum. I kan læse mere om her, hvad en serum rent faktisk gør ved din hud, og hvorfor det er værd at overveje! 

Allerede efter et par dage med min hudplejerutine igen, kunne jeg se en væsentlig forskel. Mit ansigt var ikke længere ved at falde fra hinanden, min hud var pænere og renere at se på!