Udgivet i

Mine brødre har fødselsdag – shop med Nemow Beauty

Fødselsdagsgaver på nemow beauty

Er jeg den eneste der næsten hader at købe gaver? Forstå mig ret, jeg elsker at give gaver, men jeg synes det er svært at få de rigtige ideer. Især når der skal købes gaver til mænd. Mine to brødre har snart fødselsdag, så gavejagten gik ind. For at mest ud af pengene, gik jeg selvfølgelig på jagt på Nemow Beauty

Kan jeg overhovedet finde gaver til mænd på Nemow Beauty? 

Kvinder shopper online

JA! Nemow Beauty har også et stort udvalg i skønhedsprodukter og modeartikler til mænd. Som medlem har du altså også adgang til en masse fede rabatter også på herreartikler. Du kan få ligeså mange forskellige fede brands til herrer til virkelig lave priser. Det er brands som Emporio Armani, Superdry, Ralph Lauren og mange flere. Udvalget er stort og jeg kan se de får nye produkter ind hele tiden! 

Kategorierne er også nogenlunde de samme som til kvinder. Der er både tøj & sko, tasker, solbriller, smykker & ure, parfumer og kosmetik. Det er jo selvfølgelig super positivt at der er så stort et udvalg, men det gjorde jo også bare jagten sværere! Budgettet blandt os søskende til fødselsdagsgaver er sat til omkring 500 kr., så med de rabatter Nemow Beauty tilbyder var det ikke noget problem at finde nogle lækre gaver! 

Mine brødre er meget forskellige – heldigvis har Nemow Beauty et udvalg til alle personligheder 

Ja, mine to yngre brødre er meget meget forskellige. Der er kun 3 år imellem dem, men de er som nat og dag når det kommer til både udseende og interesser. Vi er en søskendeflok på fire, men vi er meget forskellige alle sammen, trods vi har samme forældre. Vi er alle gået i forskellige retninger, men det gør nu også bare det hele noget mere interessant til familiemiddage! 

Sune – den moderne mand

Den ældste af mine brødre Sune bliver 29 år gammel og arbejder som sælger i Aarhus. Han er den helt almindelige moderne mand, der ikke går så vanvittig meget op i hans udseende og pleje. Han vil bare gerne se smart ud og bruge så lidt tid som muligt på pleje. Jo ældre han er blevet er det dog ved at gå op for ham, at han bliver nødt til at pleje sig selv bare en smule. Så vi har fået ham overtalt til i det mindste at pleje sit ansigt og sin hud. Her er han selvfølgelig blevet præget af mig, og bruger herreserien fra Biotherm. Jeg fik ham også til at læse mit skriv om serum, så han er blevet meget mere bevidst om, hvor vigtigt den rette ansigtspleje er.  

Troels – den metroseksuelle mand

Min yngste bror Troels bliver 26 år gammel og arbejder som frisør i Odense. Modsat Sune, så går Troels rigtig op i sit udseende og er utrolig velplejet. Han er homoseksuel og er af den yderst metroseksuelle af slagsen. Samtidig er har en også en hobby eller bi-job om man vel, som drag queen. Det er super interessant at følge, og så er det jo kun fedt, at hans makeup skab er meget større end mit! Al den inspiration jeg kan få fra ham. Han går naturligvis meget op i kvalitet af de produkter han bruger, men det vigtigste for ham er bæredygtighed. Han gør virkelig hvad han kan for at skåne miljøet så meget som muligt. 

Bæredygtighed på nemow beauty

Som I kan læse er de meget forskellige personligheder, men Nemow Beauty har det hele. Det er så fedt, at jeg som medlem kan shoppe til så lave priser, men samtidig vide, at jeg shopper bæredygtigt. Det kan endda være at jeg kan få lokket Troels til at blive medlem også! 

På jagt efter gaven til Sune hos Nemow Beauty 

Jeg gik først i gang med at browse lidt rundt på siden. Det er jo første gang jeg rigtig har skulle kigget på udvalget til herrer. Jeg blev ganske positivt overrasket over deres udvalg – endnu engang. Trods jeg synes Nemow Beautys udseende på deres hjemmeside og deres generelle marketing appellerer mere til kvinder, har de ikke sparet på fede produkter til det andet køn. Mens jeg kiggede igennem tilføjede jeg en masse ting til min indkøbskurv, som jeg synes kunne passe til Sune. Så gennemgik jeg dem til sidst for at finde det rette valg! 

Klassiske aviator briller fra Guess 

Klassiske aviator solbriller fra guess

Guess er en af de større brands på Nemow Beauty og de har et bredt udvalg af forskellige solbriller. Jeg har endda også selv købt et par som medlem. Sune er helt klassisk med sine solbriller og bruger aldrig andre end den helt klassiske aviator stil. Det ville også være helt mærkeligt at se ham med en anden model! Jeg faldt over et par fra netop Guess, som jeg tilføjede kurven. De var sat ned til 219 kr. fra en original pris på op til 889 kr! En besparelse på 75 %. 

Skulle han ikke også have en gang hudpleje i gave? 

Biotherm gaveboks fra nemow beauty

Nu nævnte jeg jo, at han var begyndt at pleje sit ansigt. Det vil vi jo gerne have at han fortsætter med, men jeg kan godt blive bange for, at det ikke er noget han får købt af sig selv! Jeg tjekkede derfor også Nemow Beautys udvalg af cremer og plejeartikler til mænd. De havde en hel del fra Clarins og Clinique – virkelig lækre produkter, men trods store rabatter er de jo stadig i den dyre ende. Udvalget er Biotherm var ikke så stort, men jeg fandt en klassisk gaveæske fra Biotherm med en fugtighedscreme, barberskum og en rensegel. Prisen på denne var kun 275 kr., hvor Clarins og Clinique koster tæt på det samme, men blot for ét produkt. Da han jo allerede er begyndt at bruge Biotherm – og jeg selv er den absolutte fortaler, røg den selvfølgelig i kurven. 

En lille gave mere – Calvin Klein deodorant

Vores budget er jo sat til omkring 500 kr., og med solbrillerne fra Guess og gaveæsken fra Biotherm havde jeg sammenlagt brugt 494 kr. Så det var jo helt perfekt. Dog synes jeg godt lige jeg kunne lede efter bare en lille ting mere. Jeg ved, at en af hans yndlingsparfumer er fra Calvin Klein. Så jeg tjekkede også lige deres udvalg ud til mænd. Nemow Beauty skuffede selvfølgelig ikke og jeg faldt over en deodorant fra Calvin Klein “Eternity” til kun 69 kr. Endnu en vanvittig besparelse på 65 %. Så var Sunes gave klaret til 564 kr. 

Nu mangler jeg bare en gave til Troels – et sværere valg! 

Jeg var ikke tvivl om inden jeg begyndte min jagt, at det ville blive sværere at finde en god gave til Troels. Han er langt mere kvalitetsbevidst og er typen, der blot køber det han mangler. Så det gælder jo om at finde lige præcis dét han ikke vidste han manglede! I og med han er frisør skal det i hvert fald ikke være noget til håret, dét har han helt styr på. Troels’ yndlingsfarve er uden tvivl pink – og gerne så skrigende som mulig. Så jeg tænkte, at jeg ville gå efter noget i den stil. Det er jo også en af Nemow Beauty mest gennemtrængende farver på sitet, så mon ikke jeg kunne finde noget fedt til ham! 

Læberne altid i fokus! 

Troels skiller sig generelt ret meget ud med sit udseende og han elsker det. Han er især vild med at sætte sin læber i fokus. Hans læber er store og fyldige, så det kan godt blive en tand vulgært nogle gange, men jeg synes det er så fedt han bare følger sin egen stil! Han kan godt finde på at være helt klassisk i tøjstil og look, men så tage for eksempel en blå læbestift på eller selvfølgelig en helt pink. 

Lancome matte shaker læbestift
Lancôme – Matte Shaker

Jeg synes derfor jeg fandt to ret fede produkter til ham! Det første jeg fandt var en læbeolie fra Clarins. Det er aldrig noget jeg selv har brugt, men læste mange gode anmeldelser på den. Det er en olie, der beskytter dine læber mod udtørring, men har samtidig mange aktive planteingredienser, der går ind og nærer og plejer dine læber. Og så efterlader den dine læber med smuk pink glans. Den fås i flere farver, men Troels skal selvfølgelig have den i pink.

Hertil fandt jeg selvfølgelig også en pink læbestift fra Lancôme “Matte Shaker”. Den er virkelig intens med en mat finish. I kan se de fede farve her på deres side. Jeg er sikker på han vil blive super glad for de her to produkter. De er super fede og så fra lækre kvalitetsmærker som Clarins og Lancôme. Som medlem af Nemow Beauty klub kostede de henholdsvis kun 99 kr. og 149 kr., så jeg havde stadig 250 kr. at shoppe for! 

Et par fede støvler kan altid bruges! 

Lækre herre læderstøvler

Det gik hurtigt med første halvdel af gaven, men jeg var meget usikker på hvad jeg ellers skulle købe til ham. Til sidst faldt jeg over nogle virkelig fede herre støvler. Det er sjældent Troels går i sneakers, han går ofte i nogle pæne laksko eller i støvler. Så da jeg så disse lækre brune læderstøvler med en lille hæl på, var jeg faktisk ikke i tvivl. Hans navn var som skrevet henover dem. De kan bruges til enhver lejlighed og hele året, så dem valgte jeg at købe til ham. Så håber jeg bare størrelsen passer ham. Ellers så ved jeg at Nemow Beauty har god og nem byttepolitik. De her kostede kun 349 kr. fra 889 kr., så igen er jeg gået en smule over budget, men jeg er sikker på han bliver ellevild med sine gaver! 

Som medlem af Nemow Beautys klub har jeg altså købt 6 virkelig fede produkter til mine brødre for kun 1160 kr. Det er ikke bare hvilke som helst produkter, men tæller mærker som Clarins, Guess, Lancôme og Calvin Klein. Det er jeg fuldt ud overbevist om, at jeg ikke kunne have fundet andre steder! Min varmeste anbefalinger går derfor igen til Nemow Beauty – få jer nu meldt ind i klubben!