Udgivet i Skriv en kommentar

Hvem er Michael Ginnerskov Jensen?

Michael ginnerskov jensen

Michael Ginnerskov Jensen er et navn du bør kende! Han er manden bag en række succesfulde virksomheder, som byder på fantastiske priser på mode og skønhedsprodukter. Koncepterne virker meget innovative og hele stemningen er spændende. Jeg tror han kommer til at nå rigtig langt med sine visioner. Samtidig glæder jeg mig til at se hvad han finder på i fremtiden. 

 

Hvis du er ny læser her på bloggen og ikke kender til mig, kan jeg hurtigt lige nævne at jeg er fan af et godt tilbud og spændende koncepter. Derfor er jeg faldet over Michael Ginnerskov Jensen og hans webshops. Her får man rigtig gode tilbud og hans koncepter er spændende!

Et godt tilbud – tak til Michael Ginnerskov Jensen

Jeg elsker når man ikke skal betale fuld butikspris for tingene! Det er netop lige præcis det man ikke skal på hans hjemmesider, hvor man får en stor rabat når man betaler med de gavekort man får via medlemskabet! Konceptet er imponerende og virker ret så revolutionerende. Jeg har i hvert fald på ingen måde stødt på det før. Man shopper nærmest til indkøbspriser!

Min mission med bloggen

Selvom jeg har på bloggen skriver om lidt af hvert, alt fra anmeldelser til min yndlings bolleopskrift. Jeg vil også gerne skrive mere om hvordan man kan spare penge i hverdagen, og hvor dejligt det er, når nye koncepter kommer frem som netop tillader dette. Og det er bestemt tilfældet med Michael Ginnerskov Jensen og jeg er virkelig taknemmelig for hans arbejde!

Jeg er typen der godt kan lide at prøve nye ting og koncepter. Det er spændende at prøve noget nyt og se hvordan det fungerer, og om det er noget for mig. Det gør også at man til tider prøver noget som man slet ikke synes om, eller endda får rodet sig ud i noget som ikke er helt “legit”. Jeg prøver at holde øje med faresignaler og være kritisk. Det gør også at jeg er ekstra glad når jeg finder gode koncepter, som det er tilfældet her!

agreement

Michael Ginnerskov Jensen og de gode idéer

Det handler om at tænke kreativt! Og det er noget han mestrer. Hvis man skal lykkes med noget som folk tager godt imod, skal man tilbyde noget som ikke allerede er på markedet. Det skal også helst være efterspurgt og særdeles attraktivt. Her er han virklig god til at få det hele til at spille sammen! Han er samtidig ekspert inden for mode og skønhedsbranchen, hvilket gør at han forstår hvad der rør sig og hvordan man altid er et skridt foran  konkurrenterne. Det gør han bl.a. ved at lade kunderne donerer deres aflagte tøj til velgørenhed og derefter købe noget nyt. På denne måde skaber han en cirkulær økonomi som gavner miljøet og kunderne! What’s not to like? Her står lidt mere om hvad cirkulær økonomi betyder: (klik her).

Det handler om at få loyale kunder!

Hvis jeg prøver noget jeg godt kan lide, kommer jeg normalt tilbage. Det giver god mening for virksomhederne at have loyale kunder, og det skaber man bedst ved at give en god oplevelse første gang! Her har Michael Ginnerskov Jensen også fat i den lange ende, da man som medlem får gratis gaver og ekstra gode priser. Man føler at man får specialbehandling og at man er meget velkommen i butikken! Det er også rigtig vigtigt for at skabe en loyal kundebase, og ja, jeg er allerede en af dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *