Udgivet i

Sundere og stærkere hår med kosttilskud fra IT Works

kosttilskud til hår

Jeg har altid været misundelig på kvinder med stort, smukt og fyldigt hår. Mit hår har altid været tyndt og kedeligt at se på. Der er bare ikke særlig meget af det. Da jeg fik et tilbud for at melde mig som hårmodel eller forsøgskanin for IT Works, skulle der ikke mange overtalelser til. Efter 6 måneder med deres kosttilskud “Hair Skin Nail” kunne jeg se tydelige resultater. 

Mit hår har altid været tyndt og kedeligt – stress eller mangel af vitaminer?

Hele min ungdom kan jeg huske, hvordan jeg altid har misundet mine veninder og deres hårpragt. I de spæde teenageår skete der en forandring i mit hår og det blev meget tyndt. Jeg mistede ikke mit hår, men det blev så fint og tyndt, at der næsten ikke var noget at samle. Sammenlignet med min bedste veninde, så var hendes hår bundet sammen i en hestehale hvert fald 5 gange tykkere. Til tider var det så galt, og når mit hår var opsat, så kunne man tydeligt se min hovedbund. Det er jo ikke lige det look en ung pige går efter. 

Kosttilskud til ødelagt hår

Der var ikke rigtig nogen forklaring eller direkte behandling. Nogen påstod det kunne være tegn på stress, men det synes jeg nu ikke var tilfældet. Min læge tog et par tests, men de viste ikke noget atypisk – anbefalede mig at spise noget Silica kosttilskud og B-vitaminer. Det har nu ikke vist nogen synlige forandringer og jeg stoppede langsomt med at spise det. Jeg begyndte at tænke mere over det jo ældre jeg blev. Frygten steg for, om jeg i en alt for tidlig alder ville få endnu tyndere hår eller værre endnu mistede det jeg havde tilbage! 

For lidt over et halvt år siden meldte jeg mig derfor som model for IT Works. Aftalen var, at man fik lov til at købe deres produkter til indkøbspris og så ellers spise deres kosttilskud “Hair Skin Nail” i minimum 3 måneder. Lignende produkter har været afprøvet et par gange før uden de store resultater, men IT Works skulle have sidste skud. Deres anbefalinger er virkelig positive og pålidelige, og så var prisen også til at have med gøre. 

Mine erfaringer med kosttilskuddet og vejleder undervejs var positive – varme anbefalinger herfra! 

Under forløbet af de første 3 måneder havde jeg tæt kontakt med en vejleder fra IT Works. Aftalen var, at jeg skulle følge vejledningen og spise kosttilskuddet hver dag i 3 måneder og sende ugentlige billeder af resultaterne samt dele mine erfaringer med hende. Det gav også en form for tryghed, der gjorde jeg virkelig troede på produktet!  

Kosttilskud fra IT works

“Hair, Skin, Nails” er et kosttilskud, der blandt andet indeholder C-vitamin, biotin og selen. Nøgleingredienser, hvis du ønsker sund hårvækst, stærkere negle og pænere hud. Ved at spise 2 kapsler om dagen, skulle du allerede kunne se resultater efter 30 dage. Du kan læse mere om det her og samtidig tjekke nogle af deres andre produkter ud. De er blandt andet også kendt for deres Keto Kaffe – et erstatningsmiddel for din daglige kaffe.

Det at jeg skulle sende billeder hver uge til min vejleder, gjorde forskellen. De andre gange, hvor jeg har prøvet et kosttilskud til mit hår, har jeg ikke fulgt så tæt med. Efter 30 dage kunne jeg se, hvordan mit hår så sundere ud. Det kunne ikke mærkes endnu, men det kunne tydeligt ses på udstrålingen. En anden sidebonus var mine negle! Mine har altid været frygtelig porøse og nu går jeg rundt med lange sunde negle! 

Kosttilskud styrker også negle

Efter de 3 måneder var det tydeligt at se forskellen. Mit hår var blevet en anelse tykkere at mærke på og så var det tydeligt at se det var blevet sundere! Jeg valgte derfor at køre videre med forløbet i 3 måneder mere og det er det bedste jeg har gjort for mig selv endnu. IT Works “Hair, Skin, Nails” ryger til tops i mine anbefalinger! 

Drik en grøn smoothie til morgen og tilføj et par af disse piller, og du har virkelig gjort noget godt for dig selv og din sundhed!