Udgivet i

Hjælp, jeg skal til bryllup! Nemow Beauty var min frelser!

produkter fra nemow beauty

Jeg skal til bryllup. Ikke bare til hvilket som helst bryllup. Min søster skal giftes! Min lillesøster! Hun har bedt mig være hendes brudepige, så glæder jeg mig helt enormt. Det skræmmer mig også lidt. Det presser mig også. Min lillesøster skal giftes før mig, så ved man jo godt hvad snakken lyder på til brylluppet. Min mission er derfor at se brandgodt ud. Jeg må ud og have nyt af ALT. Ny kjole, nye sko, nyt makeup, ny parfume osv. Det lyder dyrt ikke? Det blev det slet ikke, for jeg fandt Nemow Beauty

Alt samlet ét sted til fantastiske lave priser på Nemow Beauty

Lave priser som medlem af nemow beauty

Min søster skal giftes til sommer og jeg kunne ikke være mere lykkelig på hendes vegne. Det er simpelthen så stort. Hun er den første af jeg og mine 3 søskende der skal giftes. Jeg er beæret over at skulle være hendes brudepige, men er som sagt også lidt skræmt. Mit klædeskab bugner ikke af fine gallakjoler og min makeuptaske rummer vist heller ikke rigtig noget party makeup. Min interesse har aldrig rigtig været der for mode og makeup, men synes det kan være super sjovt i specielle anledninger. Som for eksempel store fester som et bryllup! 

Som enhver anden kvinde er jeg dog vild med at købe nyt! Jeg er vild med at finde lækre produkter og især når jeg kan finde dem til fantastiske lave priser! Når jeg nu skulle ud og have ALT nyt – det var i hvert fald min mission, så søgte jeg et sted, hvor jeg måske kunne finde det hele. Det fandt jeg! Jeg fandt Nemow Beauty shoppen, som er en online butik, hvor du kan få alt inden for mode og skønhed. De har både tøj, sko, tasker, makeup, accessories, parfumer og jeg kunne blive ved.

Tilmed har de ikke kun ukendte mærker, men deres side repræsenterer brands som Diesel, Chanel, Elizabeth Arden og mange flere! Og det bedste af det hele – deres priser er op til 80 % lavere end detailprisen. Det kunne jo ikke være bedre! Jeg har fundet mit online mekka! 

De eksklusive rabatter og produkter tilbydes kun til medlemmer af Nemow & Mig Klubben

De lave priser på Nemow Beauty kan benyttes af alle, men hvis du er medlem af deres klub har du adgang til et endnu større udvalg. Det tæller eksklusive produkter til virkelig lave priser og andre eksklusive services som personlig træner, abonnementstjenester som Spotify og meget mere. Jeg blev et øjeblik skuffet, da jeg ikke rigtig havde lyst til at betale for et medlemskab. Jeg ville bare gerne shoppe uden en masse bøvl og gebyr. Heldigvis valgte jeg at læse om deres koncept og fandt ud af, at Nemow Beauty ikke er bare er en hvilken som helst skønhedsklub med medlemsgebyr.  

Ganske rigtigt, så skal du registrere dig som medlem for at få adgang til deres mere ekslusive sektion. Det månedlige gebyr på 395 kr. får du til gengæld tilbage igen hver måned i kredit, så du kan købe nye produkter! Jeg er helt vildt med det koncept – det giver for en gang skyld mening at registrere sig som medlem! Det er også værd at nævne, at der ingen bindingsperiode er! Så jeg gjorde det! Jeg registrerede mig som medlem af Nemow Beautys medlemsklub! 

Velkomsttilbud: Nemow Beauty sender en gratis gaveboks til alle deres nye medlemmer

Gratis gaveboks fra OPI

Allerede ved tilmelding, fik jeg min første store positive overraskelse fra Nemow Beauty. Når du tilmelder dig som medlem af deres klub, så får du i velkomstgave en gratis gaveboks med 5 lækre produkter! Du kan endda selv vælge hvilken type gaveboks du ønsker, og der er mange at vælge imellem! En ting der er værd at bide mærke i her er, at det er altså fede produkter. Ikke blot sidste års udgåede varer eller rester af de farver ingen ønsker at købe. Det er lækre up-to-date produkter! 

Jeg valgte at bestille en Opi Gaveboks med 5 forskellige neglelak. Den indeholdt nogle super smukke farver, og Opi er jo bare et lækker brand for neglelak. Lakken er enormt holdbar og formår at kombinere farve og glans helt perfekt. For en amatør som mig, så scorer den også point på at være hurtigtørrende. Samtidig så har den også en patenteret pensel, der bare gør den lettere at applikere.

Farven jeg vælger at gå med til brylluppet er ikke helt fast bestemt endnu, men jeg tror jeg vælger den farve der hedder: “Aurora”. Den har en dyb pink farve med et twist af bordeaux, som gør den super sexet og intens! 

Nu var jeg blevet medlem af Nemow Beauty og gik i gang med shoppe til brylluppet! Jeg har valgt at fremhæve et par af de produkter jeg fandt, så læs endelig videre! 

Bryllupsmakeuppen skal bare være spot-on! 

Jeg er ikke den store bruger af makeup. Slet ikke. Til dagligt bruger jeg kun lidt pudder og til de grå dage lidt mascara. Den store interesse har aldrig rigtig været der – jeg var lidt af en drengepige i mine teenageår. Den tid det tog for alle pigerne at lægge alt det makeup, det var ikke noget jeg ville være en del af. Med årene har interessen dog indfundet sig en lille smule! Som skrevet tidligere, så synes jeg det er sjovt en gang imellem. Til min søsters bryllup har jeg bestemt også tænkt mig at gå all-in! Heldigvis så har Nemow Beauty jo bare det hele! 

Først så tænkte jeg, at jeg ville gå lidt over min egen grænse, så jeg har bestilt nogle falske øjenvipper! Det har jeg aldrig haft på før, men jeg synes simpelthen det kan se så glamourøst ud! Jeg har bestilt en pakke med 5 par i – så jeg har mulighed for at forsøge mig et par gange! Det tænker jeg er et plus – uden at have prøvet det før, så tænker jeg de må være ret udfordrende at tage på. Tage på. Siger man det overhovedet sådan? Jeg valgte nogle, der stadig har et naturligt look. I kan læse med i denne artikel og se hvordan det gik første gang jeg skulle prøve at sætte dem på! 

Smuk læbestift fra Elizabeth Arden og øjenskygge fra Bourjois

Læbestift fra Elizabeth Arden

Det næste jeg gik efter var en lækker læbestift. Det er vigtigt med en god og smuk læbestift, da det ofte afrunder hele dit look. Jeg søgte samtidig også en i god kvalitet. En der kunne holde hele aftenen, og ikke bare sætter sig fast på vinglasset! Udvalget af læbestifter på Nemow Beauty var heldigvis bredt, og jeg endte med at vælge en fra Elizabeth Arden. Farven jeg valgt hed “Plum” og er igen en dyb mørkerød farve. Den passer rigtig godt til neglelakken fra Opi. Elizabeth Ardens læbestifter har klasse og er virkelig lækker i farven. Samtidig så beskytter og plejer den også dine læber. Den er virkelig smuk og så var rabatten mere end 50 %. Det kan man jo virkelig ikke sige noget til. 

Den sidste ting jeg vil fremhæve fra min store indkøbskurv er min øjenskygge palette fra Bourjois. Jeg valgte en til smokey eyes, så jeg kan gennemføre min mission til et sexet og intenst look. Paletten har 4 forskellige farver øjenskygger og en dobbel applikator. Den er helt perfekt til det look jeg går efter og prisen igen af Nemow Beautys standard. 

Nemow Beauty frelste mig med deres store udvalg i accessories 

Makeuppen er nu i hus, men jeg er langt fra færdig. Sko og alt accessories, der ellers hører til mangler stadig. Jeg ville gerne finde mig et par sko, en ny taske og gerne nogle smykker. Jeg tænker efterhånden ikke, at du er overrasket når jeg afslører, at alt det fandt jeg også på Nemow Beauty

Emporio Armani skuldertaske fra nemow beauty

Tasken var den nemmeste at finde! Allerede på første side så jeg den taske jeg skulle have! Jeg søgte en lille skuldertaske, hvor der lige er plads til mest nødvendige. Emporio Armani har jeg altid drømt at eje. Deres design er lækkert og råt, men jeg har aldrig synes, at min økonomi var til at købe sådan en type taske. Slet ikke en model jeg ville gå med. For mig, er det bare for mange penge at lægge for en taske.

Mine øjne strålede derfor, da jeg så denne Emporio Armani skuldertaske. Lille og elegant, men stadig i råt design. Tasken kostede næsten det halve af normal pris! Den pris kan jeg jo ikke sige nej til – knap 50 % rabat er jo virkelig noget når der batter når vi er oppe i dette prisleje. Tak Nemow Beauty, jeg er helt oppe at køre over endelig at eje sådan en taske! 

Hvis I også vil tjekke deres udvalg ud af tasker, så er det bare at hoppe ind på deres hjemmeside! Den er nem at finde rundt på! 

Det sidste køb i denne omgang

Stilleter fra Valentino

Det sidste køb på Nemow Beauty jeg gerne vil fremhæve er mine sko! Jeg har købt et høje grå stiletter med pailletter! For mig var det vigtigt at finde et par stiletter, som jeg også kunne bruge til andre anledninger end brylluppet. De blev derfor valgt i en grå neutral farve, men detaljen med pailletterne og remmen over anklen gør dem virkelig unikke! De er fra mærket Valentino. De er lavet af læder og med en lædersål. Min største frygt når jeg køber et par stiletter er, om jeg nu også kan holde til at gå i dem en hel aften… Dine fødder er bare aldrig helt glade for at blive proppet ned i en høj stilet! Stiletterne fra Made In Italia har heldigvis virkelig høj komfort og indtil videre, er jeg ret sikker på, at de kan holde hele aftenen! 

Nemow Beauty har virkelig ikke skuffet!!

Nemow Beauty har bestemt ikke skuffet min store shoppelyst, og har virkelig været min frelser til brylluppet! Min lille frygt for brylluppet er forsvundet. Jeg er helt klar til at se min søster blive gidt og give hende et brag af en fest! Tillykke søs! 

Nu skal jeg bare have lært at lægge den rigtige makeup, så det kan sidde lige i skabet til brylluppet. Med alt det makeup skal jeg også huske at vedligeholde min pleje af min hud. Her vil jeg igen anbefale Biotherms Aquasource linie. Du kan læse lidt her om, hvad den gør for mig og min hud. 

Mit sidste råd for denne gang er ganske simpelt. Skynd dig at tjekke Nemow Beautys medlemsklub ud! Du vil ikke blive skuffet, men tværtimod afhængig!