Udgivet i

Min erfaring med påsætning af falske øjenvipper

Kvinde med falske øjenvipper

Min søster skal giftes til sommer og jeg har besluttet mig for at gå all-in på makeup og outfit. Det bliver jo en kæmpe fest! Jeg har derfor købt falske øjenvipper til dagen. Jeg har nu øvet mig med påsætning, og vil derfor gerne dele min oplevelse og give en helt simpel og kort guide til påsætning af falske vipper for nybegyndere! 

Det er vigtigt at finde den rette type vipper!

Det var første gang jeg skulle prøve mig med falske øjenvipper. Med ingen erfaring blev jeg jo nødt til at leve på andres erfaring, så jeg fandt en super god guide på matas.dk. Matas er trods alt Danmarks største materialist handel og lever på mottoet: “Good Advice Makes the Difference”. Så jeg satser stærkt på, at deres råd er værd at følge! 

Kit til påsætning af falske øjenvipper

Det første step i guiden var at finde de rette vipper. Det step kunne jeg heldigvis spring over, da jeg jo købte mine falske øjenvipper igennem Nemow Beauty klub, og fik en rigtig god deal til en pakke med 5 par, så jeg kan prøve mig lidt frem. 

Nemow Beauty er et online shopping site, hvor man kan købe næsten alt inden for skønhed og fashion til virkelig lave priser. Du kan evt. læse mere om min oplevelse med Nemow Beauty her.

Som sagt havde jeg allerede købt mine vipper, men pakken indeholdte ikke vippelim. Så det skal du lige huske at tjekke op på inden du har planer om at gå i gang. Jeg har købt en latexfri lim fra MAC i netop Matas. Det anbefales at limen er latexfri hvis man har sensitive øjne eller bruger kontaktlinser. Når man som jeg kan sætte kryds i begge, så ville jeg hellere være på den sikre side! 

Mine vipper er relativt lyse eller i hvert fald ikke kraftige i farven, så jeg valgte at bruge lidt mascara før jeg påsat vipperne. Til anledning af brylluppet har jeg købt en vandfast volume mascara fra Revlon. Jeg kommer jo ud tvivl til at græde mine øjne ud mere end én gang til brylluppet! Samtidig fandt jeg også ud af, at hvis du gerne vil have lidt eyeliner på øjenlåget, så er det også nemmest at gøre før påsætning af vipper! 

Påsætning af falske øjenvipper er slet ikke så svært! 

Kvinde med smukke falske øjenvipper

Som nybegynder er det temmelig svært at sætte vipperne på i ét stykke, så jeg valgte at klippe vippen op i tre stykker. Start herefter med at putte lidt lim på det inderste stykke – det er de korteste vipper. Lad limen tørre i 15 sekunder før du påfører vippen. Det gør, at vippen ikke glider så nemt når du lægger den på øjet.

Nu kommer det svære! Det er vigtigt, at du lægger vippen så tæt på din egen vippekant som muligt. Der må helst ikke være noget mellemrum. Det sørger du nemmeste for ved at løfte op i dit øjenlåg. Du kan lægge en finger under dit øjenbryn og løfte opad. Jeg vil klart anbefale at du bruger en pincet til at sætte dem fast med. Mine store fingre kan i hvert fald ikke selv! Gentag samme trin med de to andre stykker og voila! Dine smukke falske øjenvipper er klar til fest! Det var overraskende nemt, så lad jer ikke skræmme. Giv det et skud, resultatet er magisk!