Udgivet i

Mine bedste tips til smukke hænder og negle!

Kvinde med velplejede negle

Dine hænder og dine negle siger rigtig meget om din person og dine vaner. For mig er velplejede og smukke hænder en stor del af min kvindelighed og gør at jeg føler mig mere feminin. Jeg føler mig mere attraktiv og det hjælper på min selvbevidsthed og selvtillid. Derfor vil jeg gerne dele nogle af mine tips til pleje af dine hænder og negle

Vigtigt med en god håndcreme og ugentlig plejende rutine

Håndcreme til hænder og negle

Først og fremmest, så bruger jeg en rigtig god håndcreme. Endnu engang så vil jeg anbefale et produkt fra Biotherm – jeg viger altså ikke fra deres luksus og kvalitet. Deres håndcreme fra linien Biomains er lige så vel blevet et fast produkt i mit skønhedssortiment. Den trænger super hurtigt ind i huden og så har den meget neutral duft. Den blødgører og tilfører fugt til mine hænder med det samme, og samtidig styrker den mine negle. Hvis du oplever tørre og sprukne hænder, så vil jeg næsten garantere, at du allerede vil se resultater efter et par dage med denne creme. Brug den flere gange dagligt, og du kan vedligeholde plejen af dine hænder. 

Den næste vigtige ting er plejen af selve neglene. Det har altid været svært for mig, at få dem lange og stærke. De har altid været super porøse og flossede – nærmest skallede af. Jeg filede dem derfor altid helt ned og dækkede dem med neglelak. Heldigvis så har jeg været igennem en behandling for mit hår, hvor jeg tog et kosttilskud fra IT Works. Som du kan læse her, så gennemgik jeg behandlingen for at få stærkere hår. Behandlinger som disse hænger heldigvis ofte sammen med både hår, hud og negle, så en ekstra sidebonus efter behandlingen var lange stærke negle

Husk dine neglebånd – og fil dine negle korrekt!

Kvinde skubber neglebånd

Lange negle kræver det dog mere pleje. Husk især dine neglebånd. Skub dine neglebånd tilbage med en neglebåndsskubber af gummi eller træ – ikke en af metal. Det er vigtigt du skubber dine neglebånd og ikke klipper dem. Jeg gør det efter behov, men giver dem et ordentlig tjek en gang om ugen. Her bruger jeg også en gang neglebåndsolie – jeg kan anbefale den fra Mavala: https://www.matas.dk/mavala-neglebaandsolie 

Når mine neglebånd er klaret, filer jeg neglene ned i en ønsket længde. Det bedste er at file dem i én retning og ikke frem og tilbage. Det hjælper til at de ikke flosser. Sørger du for sådan en behandling minimum én gang om ugen, supplerende med en god håndcreme, så vil dine hænder med garanti fremstå velplejede, lækre og feminine. 

Et sidste finish til dine smukke hænder – vær kreativ med neglelakken 

Flotte farver til neglelak

Når jeg først har plejet mine hænder, så elsker jeg at lægge en lækker neglelak. Det giver lige det sidste touch. Jeg vælger ofte en neglelak der passer til humøret eller det outfit jeg gerne vil have på. Mine favorit mærker er Essie og Rimmel.

Essie har alverdens farver – både smukke, sjove og unikke, hvorimod Rimmels farver er mere klassiske og elegante. Inden jeg lægger min neglelak, bruger jeg altid en klar underlak som et beskyttende lag. 

Jeg kan godt lide at kombinere lidt forskellige farver. Det synes jeg giver lidt spil og energi til hænderne. Det hele behøver ikke altid at være så elegant og sexet! Essie har for eksempel mange pastelfarver, der er gode at sætte sammen. Jeg kan finde på både at sætte forskellige nuancer af samme farver sammen – eller helt forskellige farver. 

Rimmels udvalg bruger jeg mere, hvis jeg har lyst til at være lidt mere afdæmpet eller mere feminin. Jeg er især vild med nuancen “Berry Pop” som er en sexet dyb mørkerød, nærmest bordeaux rød farve. Det sidste finish er en overlak, som giver glans og mere holdbarhed.